Personlig träning

Att ta hjälp av en utbildad personlig tränare är det snabbaste sättet att ta din träning till nästa nivå och se till att få ut maximalt av din träning samtidigt som du minimerar risken för att bli sjuk eller skadad.


Studier visar att nybörjare som tar hjälp av en personlig tränare från start kan spara flera år av träning med uteblivna resultat. Detta tror vi beror till stor del på att ett program med en personlig tränare utöver själva träningspassen dessutom innebär en utbildning inom träning, kost och hälsa som du har nytta av resten av ditt liv.

 

Vill du veta hur just våra personliga tränare kan hjälpa dig?

Boka då en kostnadsfri konsultation med någon av våra duktiga tränare.

Läs om våra PT´s

Vill du att en PT ska kontakta dig?

Fyll i formuläret nedan!

Våra PT´s

Christopher Gulliksson

Ayla Kristoffersson

Erik Anklew

Har 10-års erfarenhet som personlig tränare, är regerande SM och EM mästare i Fitness Five samt nuvarande världsrekordhållare i Fitness Five! En komplett atlet med topp prestationer i de flesta övningar du kan hitta i gymmet.
(Jag har en imponerande meritlista med 23st pallplatser på 25st tävlingar inom bland annat FitnessFive, Athletic Fitness, Classic Bodybuilding som några exempel.)

Att kunna motivera andra på gymmet att plocka ut sin inre styrka och prestation till max är en specialitet!
Detta tillsammans med min kunskap inom Kost och Träningsupplägg ger ett vinnande koncept ser ger märkbara resultat på både styrka och fysik. Oavsett om du är elitsatsande atlet eller en glad motionär som vill lyfta din träning till en ny nivå!

Utbildning:
-Licensierad Personlig Tränare (DS Trademark)
-Eleiko Strenght Coach Level 1 (Eleiko Education)
-Lärarexamen med Inriktning Idrott och Hälsa (Linköpings Universitet och Gävle Högskola)

Steffie Löfgren

Med mig som din PT på Nordic Club Gym kan du räkna med att få 100% stöttning & engagemang. 
Jag brinner för att hjälpa andra att hitta glädjen till träningen & se resultaten.

Som tränare skulle jag beskriva mig som motiverande & positiv som samtidigt kommer vara hård & utmana dig för att du ska se din fulla potential.
Jag älskar att pusha mina klienter till nya nivåer – alltid med glimten i ögat.

Utöver att jag arbetar som PT så kommer jag även kunna finnas tillgänglig för bokning av massage

Specialitet: Viktminskning, styrketräning, HIIT, coaching & kostrådgivning

Tidigare erfarenheter: Jag har tidigare jobbat som instruktör ibland annat CrossCage, Core, Styrkeklasser & Cykelklasser dessutom har jag hållit i fyspass för föreningslivet.
Utöver det så tävlar jag själv i Bodyfitness.

Utbildning: Lic. Personlig, Cert. Massör

Kajsa Jutman

Tommy Wikström

Andreas Alf

Jag brinner för allt som har medgym, träning, kost och hälsa att göra. Jag tror starkt att hur vi mår fysiskt avspeglar sig i alla aspekter i livet. Det påverkar vår prestation på jobbet i relationer och framför allt vårt psykiska välmående. Det bästa du kan investera i är i dig själv och jag vill hjälpa dig vara den bästa variationen av dig. Som nybliven mamma har jag verkligen fått uppleva hur en välmående kropp kan hjälpa dig genom vardagen. Och hur grymt är det inte att få svettas, använda kroppen och göra den ännu starkare?! Känslan och självförtroendet man får efter ett utmanande träningspass är oslagbar! Tveka inte att höra av dig till mig om du har några funderingar så kan vi boka in en kostnadsfri konsultation där vi pratar mer om dina mål och hur vi tillsammans kan nå dem!

Utbildning:
-Licenserad personlig tränare genom Nordic academy of sweden

När jag inte jobbar med träning arbetar jag inom säkerhetsbranschen. Jag har tidigare varit anställd av försvarsmakten & gjort FN-tjänstgöring i utlandsstyrkan. Min militära bakgrund har influerat mitt liv & träningssätt & det har lärt mig mycket. Det har inspirerat mig med olika träningssätt & många inslag av funktionell träning med ändamålsenliga syften blandat med traditionell gymträning. 

Mina 20 år inom kampsporten har även det varit en stor influens & inspirationskälla till uppbyggnad & struktur av min & andras träning.

Min stora passion här i livet är just träning vilket jag verkligen brinner för. Det har gett mig så mycket positivt som jag gärna vill dela med mig av till mina klienter. Det är en del av mig.

Jag älskar verkligen träning i alla dess former och har bred erfarenhet inom många olika områden. Jag spelade bland annat fotboll på elitnivå i IFK Norrköping i ungdomens år innan jag sadlade om och bytte karriär vid 16 års ålder till kampsporten som idag är mitt största fokus. Sedan flera år tillbaka tränar jag MMA (Mixed Martial Arts) & min intention är att även börja tävla i det på högsta nivån.

Oavsett vad du har för mål med träningen, om du aldrig har tränat förut och vill börja lära dig hur man gör från grunden. Om du vill komma i form, förbättra dig inom ett specifikt område, vill ha stöttning och uppföljning med träning eller kost eller om du tränar kampsport och vill ta din nivå till nya höjder så finns jag här för dig och kan skräddarsy en lösning som passar just dina behov och din situation. Tveka inte, hör av dig till mig så bokar vi in ett kostnadsfritt möte för konsultation om hur vi ska gå till väga för att nå just dina mål!

Prislista

1 timma795kr
3 timmar2245kr
10 timmar6995kr
Alternativa uppläggKontakta oss för offert


Följ oss på sociala medier! @nordicclubnorrkoping - #nordicclub

dont hide